הוראות הכנה
מרכיבים
2 י"ח בצלים קצוצים
1 סלסלת פטריות שמפיניון פרוסות לפרוסות
8 י"ח גזרים בינוניים מגורדים במגרדת גסה או קצוצים לקוביות קטנות
1 י"ח קישוא (רצוי זוקיני ירוק כהה) חתוך לקוביות קטנות
חבילת עלי תרד טריים, או עלי מגנגולד, קצוצים גס
1 כוס קמח מצה
7-8 ביצים טרופות
3 כפות אבקת מרק עוף או מרק בצל
מעט מלח ופלפל שחור
2 כפות שמן
אופן ההכנה
מחממים תנור ל - 180 מעלות משמנים תבנית בגודל 20*30 ס"מ בערך
מחממים את השמן במחבת או סיר, ומזהיבים בו קלות את הבצל והפטריות
מערבבים את כל המצרכים בקערה גדולה, מוסיפים להם את הבצל והפטריות ישר מהאש, בלי לקרר מערבבים הכל טוב ומעבירים לתבנית המשומנת אופים כשעה, או עד שהכל יציב והמשטח העליון שחום.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
