הוראות הכנה
מרכיבים
200 גרם שעועית ירוקה מוקפאת (סנפרוסט)
200 גרם שעועית צהובה מוקפאת (סנפרוסט)
1 גזר
1 קישוא
3 כפות סולת **(ראה הערות)
1 בצל
3 ביצים
1 כף אבקת מרק פטריות
¼ כפית מלח
¼ כפית פלפל שחור טחון טרי
¼ כפית אגוז מוסקט טחון
2 כפות שמן זית לטיגון
אופן ההכנה
לחמם את תנור האפיה לחום בינוני (180 מ"צ).
לקלוף גזר וקישוא ולקצץ לאיטריות גסות בעזרת דיסקת פריסה במעבד מזון.
לקלוף את הבצל ולחזור על הפעולה עם הבצל. להשחים את הבצל במחבת עם שמן זית. לערבב את כל המרכיבים של הפשטידה (כולל הבצל המושחם) ולשטח אותם בתבנית עגולה משומנת ומקומחת.
לאפות 30 דקות בחום בינוני (180 מ"צ).
להוציא מן התנור ולקרר כ-5 דקות ולהגיש.
בתיאבון!
מגיש:
מקור: מקורי
שתף את המתכון
