חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פשטידת ירקות מעולה!
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פשטידת ירקות מקורית. נעשתה באלתור מחומרים שהיו לי בבית. brהתוצאה נפלאה! br
פשטידת ירקות מעולה!
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פשטידת ירקות מקורית. נעשתה באלתור מחומרים שהיו לי בבית. brהתוצאה נפלאה! br
הוראות הכנה
מרכיבים
200 גרם שעועית ירוקה מוקפאת (סנפרוסט)
200 גרם שעועית צהובה מוקפאת (סנפרוסט)
1 גזר
1 קישוא
3 כפות סולת **(ראה הערות)
1 בצל
3 ביצים
1 כף אבקת מרק פטריות
¼ כפית מלח
¼ כפית פלפל שחור טחון טרי
¼ כפית אגוז מוסקט טחון
2 כפות שמן זית לטיגון
אופן ההכנה
לחמם את תנור האפיה לחום בינוני (180 מ"צ).
לקלוף גזר וקישוא ולקצץ לאיטריות גסות בעזרת דיסקת פריסה במעבד מזון.
לקלוף את הבצל ולחזור על הפעולה עם הבצל. להשחים את הבצל במחבת עם שמן זית. לערבב את כל המרכיבים של הפשטידה (כולל הבצל המושחם) ולשטח אותם בתבנית עגולה משומנת ומקומחת.
לאפות 30 דקות בחום בינוני (180 מ"צ).
להוציא מן התנור ולקרר כ-5 דקות ולהגיש.
בתיאבון!
מגיש: amitsur
מקור: מקורי
שתף את המתכון