הוראות הכנה
מרכיבים
קילו קישואים מגורר בפומפיה דקה
קופסא פטריות חתוכות
בצל גדול קצוץ דק
גביע קוטג'
50 גרם קשקבל מגורר גס
50 גרם שביבי גבינת פרמזן
2 ביצים
2 כפיות אבקת מרק בצל
פלפל שחור
50 גרם חמאה
אופן ההכנה
במחבת טפלון לחמם 50 גרם חמאה להוסיף את הקישואים והבצל לאדות עד השחמה
כ 20 דקות להוסיף את הפטריות ל3 דקות בישול נוספות
להוריד מהאש להוסיף את הגבינות הביצים והתבלינים לערבב היטב
להעביר לתבנית אפיה משומנת לאפות כ 40 דקות בחום של 200 מעלות
להגיש חם
בתאבון
מגיש:
מקור: משפחתי
שתף את המתכון
