הוראות הכנה
מרכיבים
1 שורש סלרי מגורר גס
1 שורש פטרוזילה מגורר גס
1 קולורבי מוגרר גס
1 כירשה קצוצה דק
1 בצל גדול או 2 בינוניים קצוצים דק
3 ביצים
1/2 1 כוס קמח תופח
3/4 כוס מים
3/4 כוס שמן
1 כף אבקת מרק
מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה
לוקחים את כל הירקות המגוררים והקצוצים ומניחים בתוך מסננת לניגור הנוזלים למשך כ- 10 דקות ואז סוחטים בעזרת הידיים היטב ומעבירים לקערה גדולה. מוסיפים את הקמח, המים, השמן, הביצים, התבלינים ואבקת המרק ומערבבים היטב. התערובת אמורה להיות מעט נוזלית. משמנים תבנית ומעברים לתוכה את התערובת ואופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות לכ- 50 עד 60 דקות עד שהפשטידה זהובה ויציבה.
מגיש:
מקור: אישי מאולתר
שתף את המתכון
