חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פשטידת ירקות שורש
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פשטידת ירקות שורש
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 שורש סלרי מגורר גס
1 שורש פטרוזילה מגורר גס
1 קולורבי מוגרר גס
1 כירשה קצוצה דק
1 בצל גדול או 2 בינוניים קצוצים דק
3 ביצים
1/2 1 כוס קמח תופח
3/4 כוס מים
3/4 כוס שמן
1 כף אבקת מרק
מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה
לוקחים את כל הירקות המגוררים והקצוצים ומניחים בתוך מסננת לניגור הנוזלים למשך כ- 10 דקות ואז סוחטים בעזרת הידיים היטב ומעבירים לקערה גדולה. מוסיפים את הקמח, המים, השמן, הביצים, התבלינים ואבקת המרק ומערבבים היטב. התערובת אמורה להיות מעט נוזלית. משמנים תבנית ומעברים לתוכה את התערובת ואופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות לכ- 50 עד 60 דקות עד שהפשטידה זהובה ויציבה.
מגיש: m73
מקור: אישי מאולתר
שתף את המתכון