הוראות הכנה
מרכיבים
כרוב גודל קטן עד בנוני
1 בצל גדול קצוץ
4 ביצים טרופות
5 כפות מיונז(להשאיר 2 מתוכם למריחה בסוף)
2 כפות אבקת מרק בצל
5 כפות קמח תופח
1 כף מלח
שומשום לקישוט
אופן ההכנה
מחממים מראש תנור ל180 מעלות
חולטים את הכרוב במים רותחים ואחרי כן קוצצים אותו דק
מוסיפים את הבצל ושאר החומרים ומערבבים לתערובת אחידה משטחים על תבנית משומנת מורחים מעל את 2 כפות המיונז הנותרות ומפזרים שומשום
אופים 30 דקות בתנור 180 מעלות
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
