הוראות הכנה
מרכיבים
3 כרישות גדולות (החלק הלבן בלבד)
1 כף חמאה
1 כף שמן זית
150 גרם גבינה לבנה רכה 5% שומן
100 גרם גבינה בולגרית 5% שומן
3 פרוסות גבינה צהובה לייט
3 ביצים
2 כפות פירורי לחם.
אופן ההכנה
לחמם את תנור האפייה ל-180°c.
לחתוך את הכרישה לפרוסות דקות, שוטפים היטב במסננת ומיבשים. מאדים את הכרישה במחבת רחבה עם החמאה והשמן, תוך כדי ערבוב, כ-10 דקות.
מעבירים את הכרישה לקערה, מגרדים פנימה את הגבינות, מוסיפים את הביצים ופירורי הלחם ומערבבים היטב.
משמנים תבנית אפייה (קוטר 24 ס"מ) בתרסיס שמן ואופים בתנור (180°c) עד השחמה מלאה.
מגיש:
מקור: באדיבות תנובה ושומרי משקל
שתף את המתכון
