הוראות הכנה
מרכיבים
2 חבילות מנגולד (עלי סלק)
5 ביצים
½ כוס קמח
1 כף אבקת מרק פרווה
מלח
1 בצל גדול - קצוץ דק ומטוגן
פלפל שחור
אופן ההכנה
1. לשטוף את העלים מחול.
2. לחתוך ולזרוק את העורק הראשי הלבן. ולחתוך את העלים לרצועות
דקות.
3. לערבב את כל המרכיבים.
4. לחמם שמן במחבת על אש גבוהה ולצקת את התערובת. לפזר אותה
באופן שווה בכל המחבת ולכסות.
5. לטגן 2 דקות, להנמיך את האש ולטגן עד כ - 10 דקות. להפוך ולטגן
עוד כ - 8 דקות במחבת לא מכוסה.
6. להגיש חם. אפשר גם קר.
מגיש:
מקור: חמותי
שתף את המתכון
