חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פשטידת מצות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

נשארה לכם מצה ואתם לא יודעים מה לעשות בה... brאז הנה, אני אעזור לכם להשתמש בה ולהכין ממנה פשטידה קלילה להכנה והעיקר-מאוד טעימה.. brבבקשה:
פשטידת מצות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

נשארה לכם מצה ואתם לא יודעים מה לעשות בה... brאז הנה, אני אעזור לכם להשתמש בה ולהכין ממנה פשטידה קלילה להכנה והעיקר-מאוד טעימה.. brבבקשה:
הוראות הכנה
מרכיבים
5-10 מצות
2-3 כוסות מים
3-4 ביצים
מלח
פלפל ותבלינים לפי הטעם.
שמן לטיגון
אפשרות- אפשר להוסיף פטריות, עגבניות או כל ירק אחר.
אופן ההכנה
1.מחממים שמן לטיגון בתוך מחבת (עדיף עמוקה).
2. שוברים את המצות לחתיכות (לא חייב להיות סימטרי).
3. מערבבים את הביצים, המים והתבלינים ביחד כדי ליצור בלילה אחידה.
4. טובלים את שברי המצות בבלילה וכאשר השמן מספיק חם , שמים שכבה ראשונה של מצות
וכך עושים שכבות של מצות עד שכבר אין מקום.
מטגנים מצד אחד כרבע שעה עד להזהבה, לוקחים צלחת שטוחה, הופכים בזהירות את הפשטידה ואז שמים בחזרה למחבת עם הצד המטוגן כלפי מעלה (זה רק נשמע קשה..)
ומטגנים עוד רבע שעה עד להזהבה.
בתאבון.
מגיש: פומלית
מקור:
שתף את המתכון