הוראות הכנה
מרכיבים
חבילת ספגטי בצורת צינור
3 ביצים
1 קוטג'
1 שמנת חמוצה
2 בצלים ירוקים קצוצים
פירורי לחם
פטרוזיליה
אופן ההכנה
לתוך סיר עם מים רותחים מכניסים ספגטי ומבשלים עד לריכוכם, מסננים ומעבירים לקערה גדולה.
לטגן במחבת 5 כפות פירורי לחם עם מעט מרגרינה עד להשחמה ומפזרים את פירורי הלחם על תבנית חד פעמית מרובעת.
לטרוף ביצים, להוסיף שמנת חמוצה + קוטג' + בצל ירוק + פטרוזיליה + מלח + פלפל שחור את כל התערובת הזו להעביר לספגטי, לבחוש היטב ולשפוך לתבנית, לאפות בחום בינוני עד שהחלק העליון משחים.
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון
