הוראות הכנה
מרכיבים
300 גרם פול קפוא מבושל ומקולף
150 גרם תירס גרגרים
מיץ מבצל אחד מגורר
2 פטריות שמפיניון פרוסות דק
2 בצלים ירוקים קצוצים דק
3 ביצים
2 יחידות גבינה מותכת "עמק ביס" חתוכות
100 גרם גבינה צהובה מגוררת
100 גרם קמח
1 שקית אבקת אפיה
1 כפית מלח
½ כפית פלפל שחור
אופן ההכנה
מערבבים היטב את כל החומרים (למעט רבע מכמות הגבינה הצהובה). יוצקים את התערובת לתבנית פיירקס מלבנית משומנת היטב. מפזרים מעל את יתרת הגבינה הצהובה. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך כארבעים דקות.
מגישים חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
