הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג פטריות שמפיניון טריות
½ כוס בצל ירוק, פרוס דק
1 שמנת מתוקה (250 מ"ל)
1 גביע גבינת שמנת (200 גרם)
5 ביצים
1 שקית אבקת אפייה
3 "תיבוליות פטריות",של " קנור".
50 גרם חמאה
1/3 כוס חלב
תבנית עגולה בקוטר 26 ס"מ
אופן ההכנה
לחמם את תנור האפייה ל-160°c.
לחתוך את הפטריות לפרוסות דקות (אפשר לשתמש בטבלת הפריסה במעבד מזון).
לחמם מעט את החלב בסיר קטן לפורר לתוכו את התיבוליות, לערבב עד המסה ולהסיר מן האש.
לשמן את תבנית האפייה בחמאה. לערבב את כל החומרים בקערה גדולה- הגבינות, הפטריות, הביצים, אבקת האפייה, הבצל הירוק והחלב עם התיבוליות המומסות.
לערבב היטב ולצקת את הבלילה לתבנית המשומנת.
להכניס לתנור לאפייה במשך 45 דקות (160°c).
בתיאבון!
מגיש:
מקור: תיבוליות קנור
שתף את המתכון
