הוראות הכנה
מרכיבים
50 גרם חמאה
2 בצל קצוץ
פטריות טריות 3 סלסלות
1 גבינת קוטג' גביע
1 שמנת חמוצה
1 שמנת לבישול
3 ביצים
2 כפות מלח
פלפל לבן
150 גרם גבינה מגורדת
אופן ההכנה
ממיסים במחבט את החמאה
מטגנים את הבצלים עד שיזהיבו
מוסיפים את הפטריות ומטגנים עד שלא ישארו נוזלים במחבט
מסירים מהאש ומצננים
מוסיפים למחבט את כל החומרים ומערבבים
יוצקים לתבנית ואופים בחום בינוני (180) עד להזהבה.
מגיש:
מקור: תנובה
שתף את המתכון
