חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פשטידת פטריות מהירה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חפשתי מתכון זריז להוסיף פשטידה לאירוח. הפשטידה הנוכחית קלת הכנה ומהירה. brתוך פחות משעה היא מוכנה להגשה (למרות שאני מעדיף להכינה יום קודם).
פשטידת פטריות מהירה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חפשתי מתכון זריז להוסיף פשטידה לאירוח. הפשטידה הנוכחית קלת הכנה ומהירה. brתוך פחות משעה היא מוכנה להגשה (למרות שאני מעדיף להכינה יום קודם).
הוראות הכנה
מרכיבים
2 קופסאות פטריות שמפיניון משומרות (2X230 גרם), חתוכות
2 גביעי קוטג' (5% )
2 ביצים
1 כף גדושה אבקת מרק בצל
כלים:
תבנית פיירקס 25X15 ס"מ, משומנת ומקומחת.
אופן ההכנה
מחממים את תנור האפייה ל-180°c.
מסננים את הפטריות מנוזלי השמורים. מערבבים היטב את כל מרכיבי הפשטידה בכלי רחב ונוח.
כאשר התערובת מוכנה יוצקים אותה לתבנית פיירקס 25X15 ס"מ, משומנת ומקומחת.
אופים בחום בינוני (180°c) עד שהפשטידה מקבלת גוון שחום יפה (כ-40-45 דקות במצב טורבו).
מקררים על רשת כ-5 דקות ומגישים.
בתיאבון!
מגיש: amitsur
מקור: שולה לבני
שתף את המתכון