הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק: 1 אשל
1 מרגרינה
1 כוס קמח תופח (או 1 כוס קמח רגיל + 1 כפית אבקת אפיה)
למילוי: בצל
1 קופסת פטריות חתוכות
2 כפות אבקת מרק פטריות
4 ביצים שלמות
אופן ההכנה
מערבבים את החומרים של הבצק ואופים 10 דקות בחום בינוני.
מטגנים את הבצל ומוסיפים את הפטריות + אבקת מרק פטריות. כשהעיסה מוכנה, מורידים אותה מהאש ומקררים. כעת מוסיפים את הביצים, מערבבים ושופכים על הבצק האפוי. אופים כחצי שעה בחום בינוני.
ב 5 דקות האחרונות אפשר לגרד גבינה צהובה ולאפות עוד כ 10 דקות.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
