הוראות הכנה
מרכיבים
פשטידת פטריות ובצל
רכיבים:
2 קופסאות פיטריות שמפיניון חותכים לטבעות או 2 קופסאות פיטריות
2 בצלים קצוצים דק (אפשר בצלים סגולים, אם רוצים לגוון)
1 גבינה לבנה 5%
1 קוטג' 5%
3 ביצים
2 כפות אבקת מרק פטריות או אבקת רוטב פטריות
1 כף שמן לטיגון
פלפל שחור גרוס עבה
קורט מלח
½ כף כמון
גבינה צהובה מגוררת
תרסיס שמן
אופן ההכנה
אופן הכנה:
1.מחממים את התנור לחום בינוני (175-180°c). משמנים תבנית עם תרסיס השמן.
2.מחממים את השמן במחבת טפלון ומאדים את הבצלים עד שהם שקופים. מוסיפים את
הפטריות ותבלינים, מנמיכים את האש, וממשיכים בבישול עד שהירקות מתרככים.
3.מערבבים בקערה את הגבינות, הביצים, ואבקת המרק ומערבבים פנימה את הירקות
המאודים.
4.יוצקים לתבנית. מפזרים מעל גבינה צהובה מגוררת באופן שווה. אופים עד שהפשטידה
מתייצבת ומזהיבה.
מגיש:
מקור: שומרי מישקל
שתף את המתכון
