הוראות הכנה
מרכיבים
6 פלפלים (רצוי 2 אדום, 2 כתום, 2 צהוב. לירוק יש טעם קצת דומיננטי מדי בשבילי. אפשר גם רק מאדום).
2 בצלים
2 כפות פירורי לחם (זה החלק שאני לא בטוחה. כנראה שזה 2, יכול להיות שזה 4...)
4 ביצים
1 מלווח
תבלינים
אופן ההכנה
פורסים את הפלפלים ואת הבצלים (אני פורסת במג´ימיקס תוך 2 דקות) לפרוסות דקות.
מטגנים במחבת עד שמתרכך.
מערבבים את הביצים עם פירורי הלחם ומערבבים עם הפלפלים והבצלים.
מתבלים במלח, פלפל, אבקת מרק עוף כרצונך.
שמים בתבנית משומנת את המלווח (אפשר גם בצק עלים. זה פשוט מקצר תהליכים), ועליה שופכים את כל התערובת.
מעל הכל מפזרים פירורי לחם ושומשום.
לתנור.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
