חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פשטידת פסטה וגבינות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פשוט טעים וכל מילה מיותרת.
פשטידת פסטה וגבינות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פשוט טעים וכל מילה מיותרת.
הוראות הכנה
מרכיבים
300-גרם פסטה {לא חשוב איזה}
5-ביצים
100-גרם גבינת עמק מגוררת
200-גרם גבינה מלוחה מגוררת
1-גבינת קוטג'
½-כפית פלפל שחור טחון
¼-כפית פלפל לבן טחון
מעט חמאה או שמן
קמצוץ מלח {להזהר הגבינה מלוחה}
אופן ההכנה
לבשל את הפסטה לפי ההוראות ולסנן.
לטרוף ביצים ולתבל, להוסיף גבינות והפסטה,לערבב היטב.
לשמן תבנית אפיה חסינת אש 24-26 ולצקת את העיסה.
לאפות בתנור מחומם ל 180 מעלות 30 דקות.
מגיש: רינת ספיר
מקור: אישי
שתף את המתכון