הוראות הכנה
מרכיבים
1 חב' פסטה (מכל סוג)
4 ביצים
1 מיכל שמנת מתוקה
1 קופסה גבינת קוטג'
2 קופסאות גבינה לבנה
חופן גבינה בולגרית
חופן גבינה צהובה
1 שמנת חמוצה
מלח , פלפל
אופן ההכנה
1. לבשל את הפסטה לפי ההוראות.
2. לערבב היטב את הגבינות , השמנת והביצים , להוסיף לפסטה ולערבב.
3. לשמן תבנית בחמאה , לשפוך את התערובת לתבנית ולאפות בחום בינוני (כ - 180 מעלות) כ - 30 דקות.
בתאבון !!
מגיש:
מקור: בונבונה8
שתף את המתכון
