הוראות הכנה
מרכיבים
250 גרם פסטה בכל צורה
1 גבינה 250 גרם לבנה 5%
1 קוטג' 5%
200 גרם גבינה צהובה מגורדת
100 גרם גבינה צפתית
1 בצל קצוץ
מלח ופלפל לפי הטעם
4 ביצים
4 כפות קמח תופח
אופן ההכנה
לבשל את הפסטה עפ"י הוראות שע"ג השקית ולסנן, לערבב את כל החומרים מלבד ½ מכמות הגבינה הצהובה
מעבירים לתבנית משומנת בגודל 30X30 ס"מ. מפזרים מעל יתרת הגבינה
הצהובה.
מכניסים לתנור בחום 180°c לאפייה במשך ¾ שעה מכוסה ברדיד אלומיניום, ואח"כ להסיר את הכיסוי ולאפות עוד כ-¼ שעה.
בתאבון.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
