הוראות הכנה
מרכיבים
1 שקית פסטה צינורות
1 קופסת רסק עגניות
בצל בינוני
שן שום
פטריות שמפניון סלסלה
זיתים שחורים פרוסים
200 גר' גבינה מגוררת ( לפי הטעם: מעושנת, שום שמיר, צהובה)
100 גר' גבינה בולגרית חתוכה לקוביות
תבלינים: מלח, פלפל, אורגנו, פפריקה מתוקה / חריפה
אופן ההכנה
1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות יצרן.
2. מחממים תנור ל-200 מעלות.
3. מטגנים במחבת לפי הסדר: בצל עד שמזהיב, שום, פטריות, זיתים שחורים, אורגנו מלח ופלפל שחור.
4. מוסיפים לפסטה את התערובת המטוגנת, הרסק, הגבינות ( משאירים מעט לפיזור מעל הפשטידה) ומעט תיבול לפי הטעם. מערבבים היטב.
5. מניחים את התערובת בתבנית משומנת (ניתן לפזר מעט פרורי לחם על התבנית לפני הכנסת המילוי). מכניסים לתנור ל-40 דק'.
מיד עם ההוצאה מהתנור מפזרים את שאר הגבינה המגוררת.
ניתן להמיר את הגבינות בנקניקים פרוסים.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
