חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פשטידת קישואים וגזר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פשטידה פשוטה להכנה. עיקר העבודה בהכנת הירקות. השאר נעשה בערבוב קל ואפיה. brהמקור : קובי בר - השנויים שלי.
פשטידת קישואים וגזר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פשטידה פשוטה להכנה. עיקר העבודה בהכנת הירקות. השאר נעשה בערבוב קל ואפיה. brהמקור : קובי בר - השנויים שלי.
הוראות הכנה
מרכיבים
700 גרם קישואים.(לשקול לאחר קילוף ונקוי)
300 גר' גזר.(לשקול לאחר קילוף וניקוי)
6 ביצים
1/2 כוס קמח תופח.
1 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור טחון.
1/2 כפית אגוז מוסקט טחון.
5 כפות שמן זית.
אופן ההכנה
מחממים את התנור ל-180 מעלות (מצב טורבו) ובינתיים מכינים את הירקות. גזר וקשואים- לנקות , לקלוף ולרסק לאטריות עבות במעבד מזון. להשהות את הירקות בנפרד מספר דקות ולסחוט את הנוזלים. לטרוף את הביצים להוסיף לתערובת הירקות .
להוסיף שאר החומרים ולערבב לעיסה אחידה.
לשמן ולקמח תבנית פיירקס (או אלומיניום) 30X20X4 ס"מ ולצקת את התערובת לתבנית.
לישר את פני התערובת בתבנית ולאפות 40 דקות .
להוציא ולקרר על רשת מתכת.
אפשר לקרר כ-10 דקות ולהגיש חם. ( אני אישית מעדיף לתת לפשטידה להתקרר לגמרי ולאכול למחרת ע"י חמום מנה אישית - כך הפשטידה יציבה יותר ונוחה לחיתוך)
מגיש: amitsur
מקור:
שתף את המתכון