חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פשטידת קישואים ופטריות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פשטידה קלה להכנה וקלילה למאכל, מנה = 150 קלוריות.
פשטידת קישואים ופטריות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פשטידה קלה להכנה וקלילה למאכל, מנה = 150 קלוריות.
הוראות הכנה
מרכיבים
6-7 קישואים חתוכים לקוביות קטנות
1 בצל גדול חתוך לרצועות
4 ביצים
½ קופסת פטריות חתוכות משומרות ללא הנוזלים
1 כף שטוחה אבקת מרק בצל
קורט אבקת שום
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
מעט שמן לטיגון
אופן ההכנה
את הקישואים מטגנים במחבת טפלון עד לקבלת צבע זהוב, להוציא לנייר סופג לספיגת עודפי השומן. באותו מחבת מטגנים את רצועות הבצל עד להזהבה ומוציאים גם לנייר סופג לספיגת עודפי השומן.
בקערה מערבבים היטב את כל המרכיבים כולל הקישואים והבצל המטוגן, מעבירים לתבנית משומנת מעט ואופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות עד שהפשטידה מוכנה (בערך כ- 30 דקות, נועצים קיסם וכשהוא יוצא יבש - הפשטידה מוכנה).
מגיש: m73
מקור: אוסף מתכונים אישי
שתף את המתכון