הוראות הכנה
מרכיבים
6-7 קישואים חתוכים לקוביות קטנות
1 בצל גדול חתוך לרצועות
4 ביצים
½ קופסת פטריות חתוכות משומרות ללא הנוזלים
1 כף שטוחה אבקת מרק בצל
קורט אבקת שום
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
מעט שמן לטיגון
אופן ההכנה
את הקישואים מטגנים במחבת טפלון עד לקבלת צבע זהוב, להוציא לנייר סופג לספיגת עודפי השומן. באותו מחבת מטגנים את רצועות הבצל עד להזהבה ומוציאים גם לנייר סופג לספיגת עודפי השומן.
בקערה מערבבים היטב את כל המרכיבים כולל הקישואים והבצל המטוגן, מעבירים לתבנית משומנת מעט ואופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות עד שהפשטידה מוכנה (בערך כ- 30 דקות, נועצים קיסם וכשהוא יוצא יבש - הפשטידה מוכנה).
מגיש:
מקור: אוסף מתכונים אישי
שתף את המתכון
