הוראות הכנה
מרכיבים
2-בצלים בינוניים קצוצים + שמן לטיגון
6-קישואים בינוניים מגורדים במגרדת גסה וסחוטים
1-קוטג'
3-פרוסות גבינה צהובה מגורדת
100-גר' גבינה בולגרית מגורדת
100-גר' גבינה קשקבל מגורדת
4-ביצים
2-כפות קמח
2-כפות פרורי לחם
פלפל שחור
מלח בזהירות כי הגבינות מלוחות
אופן ההכנה
לטגן את הבצלים בשמן עד להזהבה
להוסיף את הקישואים ולהמשיך לערבב עוד כ-2 דקות
להוסיף את כל הגבינות ואת הביצים
להוסיף את הקמח ופרורי הלחם ולתבל
לשמן תבנית מס'28 ולאפות בחום 175 מעלות 45 דקות
בהצלחה ובתאבון
מלכה 228
מגיש:
מקור: בן 25 שנה
שתף את המתכון
