בסוף שבוע אנו נוהגים להכין הרבה אוכל שמניסיון נשאר לנו גם לתחילת השבוע החדש. מה קורה brשפתאום הילדים מסרבים לאכול כי זה אוכל של שבת והם טוענים שנמאס להם, או לפעמים אתם brמבשלים יותר מדי כי מגיעים לכם אורחים ומה שקורה הם אוכלים כמו ציפור ושוב נתקעתם עם כמויות? brהחלטתי לנצל את השאריות ולהפוך אותם למנה חדשה. פשטידה משאריות של עוף, אורז וירקות בתנור.
|
|
|
|
בסוף שבוע אנו נוהגים להכין הרבה אוכל שמניסיון נשאר לנו גם לתחילת השבוע החדש. מה קורה brשפתאום הילדים מסרבים לאכול כי זה אוכל של שבת והם טוענים שנמאס להם, או לפעמים אתם brמבשלים יותר מדי כי מגיעים לכם אורחים ומה שקורה הם אוכלים כמו ציפור ושוב נתקעתם עם כמויות? brהחלטתי לנצל את השאריות ולהפוך אותם למנה חדשה. פשטידה משאריות של עוף, אורז וירקות בתנור.
|
הוראות הכנה
מרכיבים
שאריות של עוף מנוקה מעצמות ועור
שאריות של אורז מבושל
שאריות של ירקות מבושלים בתנור
3 ביצים
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
1/4 צרור של פטרוזיליה קצוצה
1/2 בצל גדול או 1 קטן קצוץ לקוביות קטנות.
אופן ההכנה
בקערה מערבבים את כל המרכיבים יחד ושופכים לתבנית משומנת ואופים עד להתייצבות הפשטידה בחום של 180 מעלות.
מגיש:
מקור: אישי מאולתר
שתף את המתכון
