הוראות הכנה
מרכיבים
שאריות של עוף ללא עצמות, קצוצות
1 בצל גדול ,קצוץ ומטוגן עד להזהבה
1 בצל בינוני רגיל, קצוץ לחתיכות קטנות
חופן פטרוזיליה, קצוצה
1 חבילה אטריות ביצים רחבות, מבושלות בהתאם להוראות על גבי האריזה
2 ביצים
פלפל שחור ומלח לפי הצורך (יש לזכור ששאריות העוף כבר מתובלות, לכן יש להיזהר מאוד בהוספת המלח)
אופן ההכנה
מערבבים היטב את כל המרכיבים בקערה ומעבירים את העיסה לתבנית משומנת ואופים בתנור שחומם מראש ל- 180°c כ-30-40 דקות עד שהפשטידה מתייצבת ומזהיבה מעט.
מגיש:
מקור: עצמי
שתף את המתכון
