חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פשטידת שאריות עוף
Votes: 1
דירוג: 1
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

את המתכון הזה אילתרתי מאחר ו"נתקעתי" עם שאריות עוף רבות מארוחה ענקית שהכנתי.
פשטידת שאריות עוף
Votes: 1
דירוג: 1
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

את המתכון הזה אילתרתי מאחר ו"נתקעתי" עם שאריות עוף רבות מארוחה ענקית שהכנתי.
הוראות הכנה
מרכיבים
שאריות של עוף ללא עצמות, קצוצות
1 בצל גדול ,קצוץ ומטוגן עד להזהבה
1 בצל בינוני רגיל, קצוץ לחתיכות קטנות
חופן פטרוזיליה, קצוצה
1 חבילה אטריות ביצים רחבות, מבושלות בהתאם להוראות על גבי האריזה
2 ביצים
פלפל שחור ומלח לפי הצורך (יש לזכור ששאריות העוף כבר מתובלות, לכן יש להיזהר מאוד בהוספת המלח)
אופן ההכנה
מערבבים היטב את כל המרכיבים בקערה ומעבירים את העיסה לתבנית משומנת ואופים בתנור שחומם מראש ל- 180°c כ-30-40 דקות עד שהפשטידה מתייצבת ומזהיבה מעט.
מגיש: m73
מקור: עצמי
שתף את המתכון