חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פשטידת תירס- נוסח ספרדי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פשטידת קלה ומהירה
פשטידת תירס- נוסח ספרדי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פשטידת קלה ומהירה
הוראות הכנה
מרכיבים
החומרים
2 קופסאות גדולות גרעיני תירס מסוננים
50 גר' חמאה או מרגרינה מומסת
2 ביצים
1/2 2 כוסות גבינה צהובה מגורדת
1 כוס שמנת חמוצה
1/2כוס קמח תירס צהוב
1 כפית מלח
1/4 כפית פלפל לבן
אופן ההכנה
מחממים את התנור לחום בינוני.
משמנים תבנית פיירקס מרובעת בגודל 24X24 או דומה, מעבירים כוס גרעיני תירס
לבלנדר, מוסיפים את החמאה המומסת, הביצים, המלח והפלפל ומרסקים לתערובת
חלקה ואחידה.
בקערה מערבבים את שארית גרעיני התירס, 2 כוסות גבינה, השמנת החמוצה וקמח
התירס, מוסיפים את התערובת מהבלנדר ומערבבים היטב.
יוצקים לתבנית ואופים כ- 50 דקות עד להתייצבות המרכז, מפזרים את שארית הגבינה
מעל ומחזירים לתנור לעוד 5 דקות.
מגיש: שפיר
מקור:
שתף את המתכון