חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פשטידת תפוחי אדמה בשמנת גבינות וצנוברים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פשטידת תפוחי אדמה בשמנת גבינות וצנוברים
פשטידת תפוחי אדמה בשמנת גבינות וצנוברים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פשטידת תפוחי אדמה בשמנת גבינות וצנוברים
הוראות הכנה
מרכיבים
חומרים
5 תפוחי אדמה בינוניים מבושלים בקליפתם
50 גרם חמאה
4 כפות שמן זית
4 שיני שום כתושות
קמצוץ גרד אגוז מוסקט
150 גרם גבינת קשקבל מגוררת
100 גרם גבינה בולגרית רכה
1 גביע גבינת 5% או 9%
1 מכל שמנת עמידה לקצפת38%
2 כוסות עירית קצוצה
1/2 כוס בזיל קצוץ
מלח, פלפל שחור גרוס
3 ביצים
2 כפות פירורי לחם
50 גרם צנוברים קלויים
תבנית קפיצית בקוטר 24 ס"מ משומנת
אופן ההכנה
אופן הכנה
1. מחממים תנור לחום בינוני180 מעלות קולפים את תפוחי האדמה,
חותכיםלקוביות קטנות ושמים
בקערה. ממיסים במחבת חמאה ושמן מוסיפים בצל ושום ומטגנים עד
שיזהיבו.מעבירים לקערה מוסיפים את יתר המרכיבים ומערבבים, טועמים
ומשפריםתיבול.
2. יוצקים לתבנית אופים כ- 45 דקות עד שהפשטידה מזהיבה. מוציאים
מהתנורממתינים חצי שעה פורסים
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון