הוראות הכנה
מרכיבים
חומרים
5 תפוחי אדמה בינוניים מבושלים בקליפתם
50 גרם חמאה
4 כפות שמן זית
4 שיני שום כתושות
קמצוץ גרד אגוז מוסקט
150 גרם גבינת קשקבל מגוררת
100 גרם גבינה בולגרית רכה
1 גביע גבינת 5% או 9%
1 מכל שמנת עמידה לקצפת38%
2 כוסות עירית קצוצה
1/2 כוס בזיל קצוץ
מלח, פלפל שחור גרוס
3 ביצים
2 כפות פירורי לחם
50 גרם צנוברים קלויים
תבנית קפיצית בקוטר 24 ס"מ משומנת
אופן ההכנה
אופן הכנה
1. מחממים תנור לחום בינוני180 מעלות קולפים את תפוחי האדמה,
חותכיםלקוביות קטנות ושמים
בקערה. ממיסים במחבת חמאה ושמן מוסיפים בצל ושום ומטגנים עד
שיזהיבו.מעבירים לקערה מוסיפים את יתר המרכיבים ומערבבים, טועמים
ומשפריםתיבול.
2. יוצקים לתבנית אופים כ- 45 דקות עד שהפשטידה מזהיבה. מוציאים
מהתנורממתינים חצי שעה פורסים
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
