חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פשטידת תרד וגבינות בשכבות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פשטידת תרד וגבינות בשכבות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק
100 גרם חמאה, חתוכה לקבויות
1 ביצה
½ כוס שמנת חמוצה
2 כוסות קמח תופח
למלית
3 בצלים גדולים
50 גרם חמאה
800 גרם תרד טרי או מנגולד טרי
מלח ופלפל
150 גרם גבונה מלוחה (בלוגרית/ צאן), מרוסקת
1 ביצה
לציפוי
2 ביצים 1 כוס שמנת מתוקה
100 גרם גבינת קשקבל, מרוסקת
אופן ההכנה
1. . מערבבים את חומרי הבצק במערבל מזון ומרפדים בבצק תבנית בקוטר 26 ס"מ.
2. מאדים את הבצל בחמאה, שוטפים את התרד, נפטרים מגבעולים גדולים ומוסיפים לסיר עם הבצל. ממליחים, מפלפלים ומאדים 15 דקות. מסירים מהאש ומוסיפים את הגבינה והביצה. ממלאים את קלתית הבצק.
3. טורפים ביצים, שמנת וגבינת קשקבל ויוצקים על המלית.
4. אופים ב- 190 מעלות צלזיוס במשך שעה. מצננים מעט לפני ההגשה.
מגיש: m73
מקור: נירה רוסו
שתף את המתכון