הוראות הכנה
מרכיבים
1 שקית (800 גרם)"מדליוני תרד מוקפאים" - "סנפרוסט"
1 גביע (250 גרם) גבינת "ריקוטה" 5% שומן
3 כפות שמנת לבישול 15%
3 ביצים מופרדות
1 כף קמח תופח
1 כף אבקת מרק בצל
1 שן שום
מלח, פלפל שחור טחון
2 כפיות שמן זית
200 גרם סלמון חתוך לקוביות קטנות
אופן ההכנה
מחממים את תנור האפיה לחום בינוני (180°c)
מחממים את התרד במיקרוגל 5 דקות ,מסננים וסוחטים היטב ומעבירים לקערה.
מוסיפים לקערה את הגבינה, השמנת, החלמונים, הקמח, אבקת המרק, השום והתבלינים ומערבבים היטב.
מקציפים את החלבונים כ ½ דקה עד דקה, עד שנוצר קצף רך ומוסיפים לתערובת התרד בתנועות ערבוב עדינות.
מחממים במחבת כפית משמן הזית ומטגנים את קוביות הסלמון 1-2 דקות עד שהדג מזהיב מעט.
משמנים תבנית בכפית שמן הזית הנותרת ויוצקים לתוכה את התערובת.
אופים בתנור במשך 30 דקות עד שהפשטידה משחימה.
מגיש:
מקור: סנפרוסט - מתכונים
שתף את המתכון
