חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פשטידת תרד וסלמון
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון ים-תיכוני קלסי, שמרכיביו העקריים- דג, ירק, גבינה, שמן זית ושום br המאפיינים את התזונה הים-תיכונית. br
פשטידת תרד וסלמון
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון ים-תיכוני קלסי, שמרכיביו העקריים- דג, ירק, גבינה, שמן זית ושום br המאפיינים את התזונה הים-תיכונית. br
הוראות הכנה
מרכיבים
1 שקית (800 גרם)"מדליוני תרד מוקפאים" - "סנפרוסט"
1 גביע (250 גרם) גבינת "ריקוטה" 5% שומן
3 כפות שמנת לבישול 15%
3 ביצים מופרדות
1 כף קמח תופח
1 כף אבקת מרק בצל
1 שן שום
מלח, פלפל שחור טחון
2 כפיות שמן זית
200 גרם סלמון חתוך לקוביות קטנות
אופן ההכנה
מחממים את תנור האפיה לחום בינוני (180°c)
מחממים את התרד במיקרוגל 5 דקות ,מסננים וסוחטים היטב ומעבירים לקערה.
מוסיפים לקערה את הגבינה, השמנת, החלמונים, הקמח, אבקת המרק, השום והתבלינים ומערבבים היטב.
מקציפים את החלבונים כ ½ דקה עד דקה, עד שנוצר קצף רך ומוסיפים לתערובת התרד בתנועות ערבוב עדינות.
מחממים במחבת כפית משמן הזית ומטגנים את קוביות הסלמון 1-2 דקות עד שהדג מזהיב מעט.
משמנים תבנית בכפית שמן הזית הנותרת ויוצקים לתוכה את התערובת.
אופים בתנור במשך 30 דקות עד שהפשטידה משחימה.
מגיש: amitsur
מקור: סנפרוסט - מתכונים
שתף את המתכון