הוראות הכנה
מרכיבים
חבילת תרד טרי
150 גרם גבינה בולגרית 16% לפחות
100 גרם גבינת צ'דר מגורדת גס
6 ביצים
½ כוס קמח
1 בצל קצוץ דק ומטוגן
מלח
פלפל שחור
¼ כפית מוסקט מגורד
שמן זית לשימון נדיב של התבנית
אופן ההכנה
1. לשטוף היטב את התרד מחול ולסנן.
2. לערבב כל המרכיבים לתערובת אחידה.
3. לחמם תנור ל - 200 מעלות.
4. הכניס את התבנית ולאפות 10 דקות. להנמיך את החום ל - 160 מע'
ולאפות עוד חצי שעה. לבדוק באמצעות קיסם שהפשטידה אפויה.
5. להגיש חם או קר.
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון
