חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פשטידת תרד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אוהבת תרד, וכשהוא משולב עם מגוון גבינות, אי אפשר לעמוד בפניו...
פשטידת תרד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אוהבת תרד, וכשהוא משולב עם מגוון גבינות, אי אפשר לעמוד בפניו...
הוראות הכנה
מרכיבים
2 בצלים גדולים,קצוצים דק
מעט שמן תירס לטיגון (אני השתמשתי בקנולה)
500 גרם עלי תרד שטופים (זה יוצא 2 קופסאות מהסופר)
1/2 ק''ג גבינה לבנה 5%
1 חבילת פתיתי גבינת עמק (כמדומני 200 גרם)
1 חבילת פתיתי גבינת פרמזן
3 כפות גדושות קמח (בפסח אפשר להשתמש בקמח מצה)
4 ביצים
1 מיכל שמנת מתוקה לבישול 15% שומן
מלח לפי הטעם
פלפל לבן
מעט אגוז מוסקט
30 גרם צנוברים (מי שרוצה)
אופן ההכנה
מחממים תנור ל-180 מעלות.
מטגנים את הבצלים במחבת רחבה ועמוקה, עד שהם הופכים לשקופים.
קוצצים את התרד קציצה גסה (בלי הגבעולים) ומוסיפים למחבת
מניחים לתרד ולבצל להמשיך ולהתבשל עד שהנוזלים של התרד מתאדים.
מכבים את האש ומניחים לתערובת להצטנן מעט.
מוסיפים את הגבינות, הקמח והביצים ומערבבים היטב.
מתבלים, טועמים ומתקנים תיבול.
מעבירים לתבנית ואופים במשך כ-30-40 דקות.
מוציאים את התבנית, מפזרים מעל את הצנוברים ואופים כ-5 דקות נוספות.
תנו לפשטידה להתקרר לפני שאתם מתנפלים עליה 🙂
ב ת י א ב ו ן !
מגיש: kalla
מקור:
שתף את המתכון