הוראות הכנה
מרכיבים
פתיתים
שמן זית
נקניקיות (לא חובה אפשר כל בשר שרוצים)
בצל, פטריות (עדיף טריות)
אבקת מרק עוף, אבקת מרק בצל
קטשופ
מלח ופלפל שחור
מים חמים.
אופן ההכנה
מטגנים את הבצל עם קצת שמן זית
אחרי שהבצל התרכך קצת מוסיפים את הנקניקיות
אחרי מספר דקות מוסיפים את הפטריות.
אחרי שהפטריות התרכרו וספגו את הטעמים מוסיפים את הפתיתים,
מטגנים אותם קלות לאחר מכן שמים מים חמים ( 3/4 כוס מים לכוס פתיתים)
מוסיפים את האבקת מרק בצל ואבקת מרק עוף וקטשופ בערך כך וחצי מלח ופלפל.
מבשלים עד שהפתיתים מוכנים.
הפתיתים לא אמורים לצאת יבשים אלה עם רוטב.........
בתיאבון....................
מגיש:
מקור: שלי
שתף את המתכון
