חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פתיתים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פתיתים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
פתיתים
שמן זית
נקניקיות (לא חובה אפשר כל בשר שרוצים)
בצל, פטריות (עדיף טריות)
אבקת מרק עוף, אבקת מרק בצל
קטשופ
מלח ופלפל שחור
מים חמים.
אופן ההכנה
מטגנים את הבצל עם קצת שמן זית
אחרי שהבצל התרכך קצת מוסיפים את הנקניקיות
אחרי מספר דקות מוסיפים את הפטריות.
אחרי שהפטריות התרכרו וספגו את הטעמים מוסיפים את הפתיתים,
מטגנים אותם קלות לאחר מכן שמים מים חמים ( 3/4 כוס מים לכוס פתיתים)
מוסיפים את האבקת מרק בצל ואבקת מרק עוף וקטשופ בערך כך וחצי מלח ופלפל.
מבשלים עד שהפתיתים מוכנים.
הפתיתים לא אמורים לצאת יבשים אלה עם רוטב.........
בתיאבון....................
מגיש: יניב22
מקור: שלי
שתף את המתכון