הוראות הכנה
מרכיבים
1 קישוא גדול חתוך לקוביות
1 בצל גדול חתוך לקוביות
1 עגבניה חתוך לקוביות
1 גזר מגורר גס
2 כפיות שום כתוש
ציר עוף חם או אבקת מרק עוף עם מים רותחים.
2 כוסות פתיתים מכל סוג.
3 כפות יין לבן (לא חובה)
מלח פלפל -לפי הטעם
אופן ההכנה
1. מטגנים בשמן את כל הירקות והשום הכתוש עד להזהבתם.
2.וסיפים אתץ הפתיתים ומטגנים מעט.
3. מוסיפים את ציר העןף או את המים ואבקת המרק לסיר. ומביאים לרתיחה.
4. מתבלים במלח פלפל מוסיפים את היין, מכסים ומבשלים עד שנגמרים הנוזלים.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
