חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פתיתים עם גזר ותירס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פתיתים עם גזר ותירס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 בצל בינוני קצוץ דק
1 גזר בינוני מגורר גס
¾ כוס גרעיני תירס קפוא (אפשר גם מקופסת שימורים - רק לוודא להכניס ללא הנוזלים)
1 כפית אבקת מרק
קורט מלח ופלפל שחור
½1 כוסות פתיתים
¼2 כוסות מים רותחים
2 כפות שמן זית
אופן ההכנה
מחממים בסיר את השמן ומוסיפים לו את הבצל הקצוץ ומטגנים עד שהוא הופך לשקוף, בשלב הזה מוסיפים את הגזר המגורד וממשיכים לטגן עד להזהבה קלה, מוסיפים את גרעיני התירס וממשיכים לערבב עוד כדקה, לאחר מכן מוסיפים את הפתיתים וממשיכים שוב לטגן עוד כ- 2 דקות, מתבלים, מוסיפים את המים הרותחים, מערבבים וסוגרים את הסיר ומבשלים עד שהמים מתאדים לחלוטין, לאחר שהמים התאדו לחלוטין, מכבים את האש ומשאירים את הסיר מכוסה ל- 10 דקות, לאחר הזמן הזה מסירים את המכסה ומפוררים את הפתיתים בעזרת מזלג.
מגיש: m73
מקור: עצמי
שתף את המתכון