חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פתיתים עם ירקות -תוספת צבעונית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פתיתים עם ירקות -תוספת צבעונית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
2-3כפות שמן
חבילת פתיתים אפויים טבעות אסם
1 בצל גדול קצוץ לקוביות
1 כוס אפונת גינה קפואה
1 כוס גרעיני תירס מתוק
1 כוס קוביות גזר
800 מ"ל (4 כוסות) מים רותחים
2 כפות מרק תיבול טעם עוף, אסם.
פלפל שחור לפי הטעם
אופן ההכנה
1. מחממים בסיר את השמן ומטגנים את הבצל עד שמזהיב.
2. מוסיפים את הפתיתים ומטגנים (כ-3 דקות).
3. מוסיפים את הגזר ושאר הירקות ומטגנים כ-2 דקות נוספות.
4. מוסיפים 800 מ"ל מים רותחים ו2 כפות מרק תיבול, מכסים ומבשלים כ-6 דקות.
5. לאחר הבישול משאירים את הסיר מכוסה עוד כ-5 דקות.
• המלצה: ניתן להגיש עם שמיר קצוץ טרי, יוגורט או שמנת חמוצה.
מגיש: קיבי
מקור: אוסם
שתף את המתכון