הוראות הכנה
מרכיבים
2-3כפות שמן
חבילת פתיתים אפויים טבעות אסם
1 בצל גדול קצוץ לקוביות
1 כוס אפונת גינה קפואה
1 כוס גרעיני תירס מתוק
1 כוס קוביות גזר
800 מ"ל (4 כוסות) מים רותחים
2 כפות מרק תיבול טעם עוף, אסם.
פלפל שחור לפי הטעם
אופן ההכנה
1. מחממים בסיר את השמן ומטגנים את הבצל עד שמזהיב.
2. מוסיפים את הפתיתים ומטגנים (כ-3 דקות).
3. מוסיפים את הגזר ושאר הירקות ומטגנים כ-2 דקות נוספות.
4. מוסיפים 800 מ"ל מים רותחים ו2 כפות מרק תיבול, מכסים ומבשלים כ-6 דקות.
5. לאחר הבישול משאירים את הסיר מכוסה עוד כ-5 דקות.
המלצה: ניתן להגיש עם שמיר קצוץ טרי, יוגורט או שמנת חמוצה.
מגיש:
מקור: אוסם
שתף את המתכון
