הוראות הכנה
מרכיבים
16 צדפות גדולות
רוטב
לערבב בבלנדר את החומרים הבאים :
1 צרור עשב וואקאטי ( ½ פטרוזיליה ½ נענע )
1 צרור כוסברה
פלפלים חריפים
3-4 שיני שום
½ שמן
½ מים
מלח
מונוסודיום
גבינת עזים טרייה
להוסיף מעט מיץ לימון במידת הצורך
אופן ההכנה
2 צדפות למנה ממליחים ומפלפלים ומזלפים מעט שמן זית על כל צדפה.
מפזרים על הפחמים עשבי תיבול טריים או יבשים ליצירת עשן.
מניחים הצדפות על רשת הגריל ומכסים ליצירת אפיה עם עשן. לאחר כ- 5 דקות מוציאים לכלי הגשה ויוצקים את הרוטב.
מגיש:
מקור: פרו
שתף את המתכון
