הוראות הכנה
מרכיבים
עצמות של ארנבת אחת
75 מ"ל שמן זית
1 בצל גדול חצוי
1 גזר פרוס גס
2 שיני שום חצויות
1 פלפל צ'ילי חצוי
1 כוכב אניס
חצי כפית מלח
אופן ההכנה
מורחים את העצמות בשמן ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות עד להשחמה נאה מכל הכיוונים. שומרים את הנוזלים. ממלאים סיר במים כדי מחציתו ומביאים לרתיחה. מוסיפים את כל החומרים לרבות העצמות המושחמות והנוזלים שלהן.
מבשלים עד לצמצום כמות הנוזלים לכדי מחצית. מסננים ושומרים במקפיא עד לשימוש.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
