חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


ציר בקר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ציר בקר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
2. ק"ג עצמות מח (החלק התחתון של רגל הפרה/עגל)
מעט רסק עגבניות
2. כרישות
3. גזרים
1. בצל בקליפתו
2. שורש פטרוזיליה
2. שורש סלרי
1. כפית פלפל אנגלי
4. עלי דפנה
צרור טימין טרי
עלים של שורשי הסלרי
עלים של שורשי הפטרוזיליה
3. ליטרים מים.
מעט שמן זית
יין אדום להורדת משקעים
אופצייה – ארטישוק ירושלמי
אופן ההכנה
מורחים את העצמות במעט רסק עגבניות,מסדרים בתנור אפיה ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-200-220 מעלות עד שהם משחימות,מוציאים מהתנור.
מכניסים את השורשים והירקות לסיר עם מעט שמן זית ומטגנים טיגון חזק עד להשחמה.
מוסיפים את העצמות וממשיכים לטגן עוד מספר דקות.
מוסיפים את היין האדום ומורידים משקעים מתחתית הסיר.
מוסיפים מים, את עשבי התבלין והתבלינים ומבשלים כ-3 שעות, מסננים ומצננים.
מגיש: אשת_פוטיפר
מקור: אשת פוטיפר
שתף את המתכון