חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


צלי בקר ביין ופטריות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פשוט טעיםםםםםם!
צלי בקר ביין ופטריות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פשוט טעיםםםםםם!
הוראות הכנה
מרכיבים
נתח פילה בקר מס'6 במשקל -1ק"ג בערך{עדיפות לטרי} שטוף
250-גרם פטריות שמפניון טריות{אפשר מקופסת שימורים}קצוצות
2-בצלים..1-שלם..1-קצוץ
2-שיני שום שלמות
1-כוס יין לבן משובח
6-כפות שמן לטיגון{לא שמן זית}
1-כף אבקת מרק עוף
1-כף אבקת מרק פטריות מוקרם
צרור קטן של פטרוזיליה קצוצה
1/4-כפית פלפל שחור טחון
1/4-כפית פלפל לבן טחון
1/4-כפית פלפל חריף יבש וטחון{אפשר לוותר}
6-גרגירים פלפל אנגלי
3-עלי דפנה מיובשים
1/2-כפית מלח
אופן ההכנה
להוסיף לסיר רחב את נתח הבשר לכסות במי ברז,להוסיף 1-בצל שלם,2-שיני שום ,
6-גרגירים פלפל אנגלי,3-עלי דפנה מיובשים ולבשל שעה וחצי.בתום הבישול לקרר את הבשר
ולפרוס לפרוסות בעובי של 1-ס"מ.
לחמם מחבת ולצקת שמן,לטגן בצל-1 קצוץ עד לשקיפות ולהוסיף את הפטריות..להמשיך לטגן עוד כ10 דקות{לערבב מידי פעם}..להוסיף יין, שתיים וחצי עד שלוש כוסות מי בישול של הבשר ואת התבלינים.
לבשל 5 דקות {להבה נמוכה},לכבות את האש,להוסיף פטרוזיליה ולערבב.לטעום ולהוסיף מלח במידת הצורך.
בכלי חסין אש לסדר את הצלי הפרוס,לצקת את רוטב הפטריות מעל ולכסות בנייר כסף.
לאפות בתנור מחומם מראש 180 מעלות למשך שעה.
טעים בתוספת תפוחי אדמה אפויים או אורז .
בתיאבון.
מגיש: רינת ספיר
מקור: ביתי
שתף את המתכון