הוראות הכנה
מרכיבים
בשר מס' 5 לצלי בגוש.
1 בצל פרוס לטבעות
2-3 שיני שום פרוסים½
½ כפית מלח
½ כפית פלפל שחור
1 כפית כורכום
¾ כפית כמון
2-3 עלי דפנה מיובשים
¼ כוס שמן זית
אופן ההכנה
לחמם את השמן בסיר גדול . לטגן את הבשר ולהשחים מכל הצדדים.
להוסיף בצל , שיני שום ולערבב כדקה
להוסיף תבלינים וכ-¼ כוס מים.
להביא לרתיחה ולהמשיך לבשל על אש בינונית כ-3 שעות. אם חסרים נוזלים, להוסיף מעט מים
להפוך את הבשר מידי פעם.
לכבות את האש ולתת לבשר להתקרר כשעה. ולהוציא על עלי הדפנה מהסיר.
לאחר שהבשר התקרר מעט לפרוס לפרוסות לסדר בסיר עם הרוטב ולהמשיך לבשל על אש קטנה כ-½ שעה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
