חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


צלי בקר בפלפלים נוסח איטליה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

את המתכון קיבלתי מאישה איטלקיה מקסימה. brמאז עברו כמה שנים ולא מוותרים בביתי על הטעם והאיכות של הצלי. brמומלץ לחובבי אוכל מתובל בטעם מיוחד. br
צלי בקר בפלפלים נוסח איטליה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

את המתכון קיבלתי מאישה איטלקיה מקסימה. brמאז עברו כמה שנים ולא מוותרים בביתי על הטעם והאיכות של הצלי. brמומלץ לחובבי אוכל מתובל בטעם מיוחד. br
הוראות הכנה
מרכיבים
1-ק"ג כתף בקר טרי חתוך לקוביות 2*2ס"מ
3-פלפלים אדומים 3-פלפלים ירוקים 3-פלפלים צהובים פרוסים לרצועות בעובי של 1 ס"מ
5-שיני שום מקולפות ושלמות
1/2-כוס שמן זית איכותי
1-כפית מלח
2-פלפל אדום חריף יבש{סודניה}
2-כוסות מים
אופן ההכנה
שוטפים טוב את הבשר ומסננים מכל הנוזלים
יוצקים חצי מכמות השמן בסיר בישול,מחממים ומוסיפים את קוביות הבשר...מטגנים מכל הצדדים{סוגרים את הבשר} ומוציאים.
מוסיפים לסיר את השמן הנותר ואת הפילפלים,מנמיכים ללהבה בינונית,מכסים את הסיר ומאדים כחצי שעה{כל 10 דקות מערבבים}.
כשהפלפלים מתחילים לקבל צבע מוסיפים את הבשר המטוגן,שיני שום,מלח,פלפל חריף והמים.
מערבבים טוב,מכסים את הסיר ומבשלים על להבה נמוכה כשעה וחצי עד שעתיים{לא לערבב}
מומלץ מאד לאכול בתוספת אורז לבן.
בתיאבון.
מגיש: רינת ספיר
מקור: איטלקי
שתף את המתכון