הוראות הכנה
מרכיבים
1 גוש בשר צלי כתף
2 בצלים גדולים
6 שיני שום
¼ כוס רוטב סויה
5 עלי דפנה
2 כוסות יין אדום יבש
1 קופסת פטריות
1 שקית רוטב פטריות
מלח פלפל שחור
5 כפות שמן רגיל
אופן ההכנה
לטגן בסיר רחב את הבשר עם 5 כפות השמן, מכל צדדיו לסגור את הבשר . לאחר מכן לפרוס את הבצל להוסיף לסיר ולטגן. לצקת על הבשר את רוטב הסויה ואת היין האדום. להוסיף את השום הפלפל מלח ועלי דפנה ואת כוס המים. לבשל על להבה נמוכה כשעה . אבל מדי פעם להפוך את הבשר מצד לצד. לבדוק לאחר שעה אם הבשר התרכך. להוציא אותו. לקרר ולפרוס לפרוסות. בינתיים להוסיף לנוזלים את הפטריות ואת הרוטב לבשל כ 10 דקות להוסיף את הפרוסות לבשל עוד 15 דקות.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
