חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


צלי בקר עם פטריות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ידיד טוב נתן את המתכון לפני שנים. טעים לאוהבי הבשר.
צלי בקר עם פטריות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ידיד טוב נתן את המתכון לפני שנים. טעים לאוהבי הבשר.
הוראות הכנה
מרכיבים
1 גוש בשר צלי כתף
2 בצלים גדולים
6 שיני שום
¼ כוס רוטב סויה
5 עלי דפנה
2 כוסות יין אדום יבש
1 קופסת פטריות
1 שקית רוטב פטריות
מלח פלפל שחור
5 כפות שמן רגיל
אופן ההכנה
לטגן בסיר רחב את הבשר עם 5 כפות השמן, מכל צדדיו לסגור את הבשר . לאחר מכן לפרוס את הבצל להוסיף לסיר ולטגן. לצקת על הבשר את רוטב הסויה ואת היין האדום. להוסיף את השום הפלפל מלח ועלי דפנה ואת כוס המים. לבשל על להבה נמוכה כשעה . אבל מדי פעם להפוך את הבשר מצד לצד. לבדוק לאחר שעה אם הבשר התרכך. להוציא אותו. לקרר ולפרוס לפרוסות. בינתיים להוסיף לנוזלים את הפטריות ואת הרוטב לבשל כ 10 דקות להוסיף את הפרוסות לבשל עוד 15 דקות.
מגיש: שושה גולן
מקור:
שתף את המתכון