חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


צלי בקר עם רוטב שאלוט ויין אדום
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

צלי בקר עם רוטב שאלוט ויין אדום
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
2 ק"ג כתף מרכזי טרי פרוס בעובי 1.5 ס"מ
10 בצלצלים קצוצים
10 שיני שום לא קלופות
2 בקבוקי יין אדום "סנטה אנה - קברנה סוביניון"
1 בטטה קצוצה
4 ענפי טימין קצוצים
חצי כוס שמן זית
2 כפות מלח גס
2 כפות פלפל שחור גרוס עדין
50 גרם חמאה
אופן ההכנה
מניחים את הבצל, השום והטימין בסיר רחב ומטגנים למשך 10 דקות בשמן זית. מוסיפים את שאר החומרים, למעט הבשר והחמאה, ומביאים לרתיחה של הנוזלים לצורך אידוי האלכוהול. מוסיפים את הבשר ומבשלים כשעתיים עד שלוש שעות על אש נמוכה. מוסיפים את החמאה 5 דקות לפני סיום הבישול ומערבבים היטב.
מגיש: dylam
מקור: טיב טעם
שתף את המתכון