הוראות הכנה
מרכיבים
1 כף שמן
1/2 קג בשר בקר רזה לצלי (אני משתמש במס. 5,6) חתוך לקוביות.
1 כפית פלפל צילי טחון
1 בצל בינוני קצוץ דק
1 פלפל אדום חתוך לקוביות קטנות
2 כפיות אורגנו יבש
3 שיני שום כתושות
1 כף חומץ יין לבן
2 כוסות עגבניות מרוסקות
½ 1 כוסות זיתים ירוקים מגולענים וחצויים לרוחב
1/4 כוס צימוקים
אופן ההכנה
מחממים את השמן בסיר ומטגנים את קוביות הבשר מכל הצדדים עד להשחמה, מוסיפים את הבצל הקצוץ וממשיכים לטגן עד שהבצל הופך לשקוף, מוסיפים הצילי, הפלפל האדום, האורגנו, השום, החומץ והעגבניות וממשיכים לבשל בסיר מכוסה, מוסיפים מעט מים אם יש צורך. אולם התבשיל צריך להיות סמיך, מבשלים עד לריכוך הבשר(שעה וחצי,שעתיים) ומוסיפים את הזיתים והצימוקים. מבשלים עוד 10 דקות.
מגיש:
מקור: כאן נעים
שתף את המתכון
