הוראות הכנה
מרכיבים
ק"ג בשר פילה מדומה
קופסת פיטריות משומרות
3 בצלים גדולים
8 עלי דפנה
כפית כורכום
מלח
פלפל -לפי הטעם
1 כף אבקת מרק פטריות
כ-5 שיני שום חתוכים גס
אופן ההכנה
מבשלים את הבשר בשלמותו יחד עם מעט כורכום ועלי דפנה כ - שעה וחצי. מקררים את הבשר. רצוי לבשל אותו יום קודם.
למחרת פורסים את הבשר דק , מטגנים בסיר את הבצלים מוסיפים את השום, פיטריות ומאדים הכל. אחר כך מוסיפים את הבשר מאדים כ- 5 דקות על אש נמוכה ומוסיפים את המים של הבשר -מיום אתמול
כעבור כ-¼ שעה מוסיפים את אבקת מרק הפטריות מהולה במים רותחים ומבשלים עוד כ 10 דקות
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
