הוראות הכנה
מרכיבים
1 קילו חזה הודו
4 כפות שמן קנולה
1 בצל גדול פרוס
3 גזרים פרוסים גס
2 עגבניות חתוכות לרבעים
2 פלפלים ירוקים בהירים פרוסים לרוחב
1 צרור פטרוזיליה
1 צרור שמיר
מלח גס
פלפל שחור גרוס גס
אופן ההכנה
1. מחממים היטב סיר טפלון כבד עם השמן, מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שהוא זהוב.
2. מוסיפים לסיר את חזה ההודו ומטגנים מכל הצדדים.
3. מוסיפים את הגזרים, העגבניות ופרוסות הפלפל.
4. קושרים את הפטרוזיליה והשמיר בחוט שפגט ומוסיפים לסיר, מתבלים במלח ופלפל.
5. מביאים לרתיחה, מכסים את הסיר, מנמיכים את האש ומבשלים כשעה. אין צורך להוסיף
נוזלים. מסירים מהאש.
6. מרחיקים את עשבי התיבול, פורסים את החזה ומגישים
7. מתאים להגיש על מצע אורז או פסטה.
8. ניתן לצנן, לפרוס ולהגיש בתוך כריך, עם חלק מהירקות והרוטב שישמשו כממרח
9. בתיאבון!
מגיש:
מקור: מועצת הלול
שתף את המתכון
