הוראות הכנה
מרכיבים
¼ כבש קדמי
½ ק"ג בצלצלים
1 כוס יין אדום יבש
½ כוס שמן זית
1 כוס שזיפים מיובשים
½ כוס מיץ לימון
½ כפית ציפורן
5 עלי דפנה
1 כף פלפל אנגלי שלם
3 מקלות קינמון באורך 8 ס"מ
מלח
פלפל שחור טחון
1 כפית שטוחה כרכום
1 כף אבקת מרק
5-6 שיני שום
אופן ההכנה
1. לנקות את הבשר משומן ולחתוך לפי הצורך.
2. לערבב כל המרכיבים ולהכניס למקרר למשך הלילה.
3. להעביר לסיר - רצוי יצוק וכבד - להרתיח. להנמיך את האש ולבשל כ-4 שעות.
4. להגיש חם עם אורז לבן.
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון
