הוראות הכנה
מרכיבים
1-ק"ג כתף בקר טרי וחתוך לקוביות בינוניות.
2-בצלים גדולים פרוסים לטבעות.
1-פלפל אדום פרוס לרצועות.
1-פלפל צילי פרוס לרצועות.
1-שן שום שלם.
מעט-פטרוזיליה טריה וקצוצה.
1/4-כוס שמן קנולה.
1/4-כפית פלפל שחור טחון.
1/4-כפית כורוכום.
1-כפית מלח.
1-כפית פפריקה מתוקה.
3-עלי דפנה יבשים.
3-כפות רסק עגבניות.
6-כוסות מים.
אופן ההכנה
לשטוף את קוביות הבשר ולסנן.
בסיר בישול לצקת את השמן ולהוסיף את הבשר, להשחים כ-20 דקות תוך כדי ערבוב מידי פעם.{אש בינונית}ולהוציא לכלי אחר.
להוסיף לשמן שבסיר את טבעות הבצל ולטגן עד להשחמה,להוסיף את שני סוגי הפלפלים ולהמשיך לטגן עוד כ-10 דקות..לערבב מידי פעם.
להוסיף את התבלינים,השום,בשר, רסק עגבניות והמים ולהביא לרתיחה..להנמיך את האש למינימום ולבשל כשעה וחצי.
להסיר מהאש ולהוסיף פטרוזיליה קצוצה..לערבב.
טעים מאוד בתוספת אורז לבן/פתיתים/מקרוני.
בתיאבון.
מגיש:
מקור: ביתי
שתף את המתכון
