חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


צלי כתף ברוטב
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קל ופשוט להכנה..מתובל בטעם. brטעיםםםם. br
צלי כתף ברוטב
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קל ופשוט להכנה..מתובל בטעם. brטעיםםםם. br
הוראות הכנה
מרכיבים
1-ק"ג כתף בקר טרי וחתוך לקוביות בינוניות.
2-בצלים גדולים פרוסים לטבעות.
1-פלפל אדום פרוס לרצועות.
1-פלפל צילי פרוס לרצועות.
1-שן שום שלם.
מעט-פטרוזיליה טריה וקצוצה.
1/4-כוס שמן קנולה.
1/4-כפית פלפל שחור טחון.
1/4-כפית כורוכום.
1-כפית מלח.
1-כפית פפריקה מתוקה.
3-עלי דפנה יבשים.
3-כפות רסק עגבניות.
6-כוסות מים.
אופן ההכנה
לשטוף את קוביות הבשר ולסנן.
בסיר בישול לצקת את השמן ולהוסיף את הבשר, להשחים כ-20 דקות תוך כדי ערבוב מידי פעם.{אש בינונית}ולהוציא לכלי אחר.
להוסיף לשמן שבסיר את טבעות הבצל ולטגן עד להשחמה,להוסיף את שני סוגי הפלפלים ולהמשיך לטגן עוד כ-10 דקות..לערבב מידי פעם.
להוסיף את התבלינים,השום,בשר, רסק עגבניות והמים ולהביא לרתיחה..להנמיך את האש למינימום ולבשל כשעה וחצי.
להסיר מהאש ולהוסיף פטרוזיליה קצוצה..לערבב.
טעים מאוד בתוספת אורז לבן/פתיתים/מקרוני.
בתיאבון.
מגיש: רינת ספיר
מקור: ביתי
שתף את המתכון