הוראות הכנה
מרכיבים
צלי עגל בבצל
את הצלי מגישים עם ארטישוק ירושלמי (מתכון למטה)
המרכיבים:
1 ק"ג בשר עגל לצלי (כתף)
4 כפות שמן
800 גרם בצל פרוס דק
1 כוס מים
1/2 כוס יין לבן יבש
1/2 1 כפות קמח
1 כף סוכר
מלח
פלפל שחור
פטרוזיליה קצוצה לעיטור
אופן ההכנה
אופן ההכנה:
מחממים את השמן בסיר כבד בעל תחתית עבה. מוסיפים לסיר את הבצל והסוכר ומטגנים כמה דקות.
מכניסים לסיר את הבשר ומחממים מכל הצדדים. מתבלים במלח ופלפל. מערבבים את היין עם הקמח ומוסיפים לסיר כוס המים. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים כ-3 שעות.
מצננים מעט ופורסים את הבשר לפרוסות, מערבבים את הרוטב ויוצקים מעל. מעטרים בפטרוזיליה הקצוצה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
