הוראות הכנה
מרכיבים
יין וחומץ*מצרכים
1.5 ק"ג בשר עגל חלב
1 כוס שמן
2 בצלים גדולים קצוצים
6 שיני שום קצוצות
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
1 כפית סוכר
ענף רוזמרין טרי
0.25 כוס חומץ בן יין
1 כוס יין לבן יבש
* לבצלצלים
700 גרם בצלצלי פנינה טריים או משומרים.
אם משתמשים במשומרים יש להשרות במים רותחים כ-40 דקות ולסנן
שמן לטיגון
ענף רוזמרין
6 שיני שום כתושות
0.25 כוס יין לבן
3 כפות חומץ
אופן ההכנה
חותכים את בשר העגל לקוביות כ- 3X3ס"מ, מחממים את השמן בסיר כבד ומזהיבים את הבצל והשום.
מוסיפים את קוביות הבשר ומשחימים מכל הצדדים , מתבלים במלח , פלפל, סוכר, רוזמרין ומוסיפים חומץ , יין, ומעט מים. מביאים לרתיחה . מבשלים על להבה נמוכה עד לריכוך.
אם יש צורך מוסיפים מים או יין בזמן הבישול.
בכלי נפרד מטגנים את בצלצלי הפנינהבמעט שמן עד הזהבה, מוסיפים את הרוזמרין, שום,
יין וחומץ ומבשלים עד אידוי הרוטב.
מוסיפים את הבצלצלים לבשר ומבשלים יחד עוד כ- 15 דקות.
טועמים ואם יש צורך משפרים את הטעם
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
